Sensory quality of top-fermented light beers brewed homey and commercially
Lutosławski, Krzysztof ; Olędzki, Remigiusz ; Kiebel, Łukasz
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2018.542.06 ; oai:dbc.wroc.pl:72909
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
24 wrz 2019
304
https://www.dbc.wroc.pl/publication/141015
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Jakość sensoryczna piw jasnych górnej fermentacji produkcji domowej i komercyjnej | 11 cze 2022 |
Łyczko Jacek Szumny, Antoni. Promotor
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz
Olędzki, Remigiusz Hristova, Aleksandra
Podeszwa, Tomasz Harasym, Joanna Czerniecki, Piotr Kopacz, Magdalena
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Pietkiewicz, Jerzy Jan
Harasym, Joanna Olędzki, Remigiusz Lesiów, Tomasz