Title:
Wpływ zastosowania mąk bezglutenowych na wybrane cechy jakościowe ciasta biszkoptowo-tłuszczowego
Group publication title:
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Title in english:
The effect of using gluten free flour on selected quality parameters of sponge cake
Creator:
Król, Katarzyna ; Kopczyńska, Klaudia ; Ponder, Alicja ; Gantner, Magdalena
Subject and Keywords:
biszkopt bezglutenowy ; mąka ryżowa ; mąka z cieciorki ; mąka amarantusowa ; mąka z orzechów ziemnych ; gluten-free sponge cake ; rice flour ; chickpeas flour ; amaranth flour ; peanut flour
Description:
Abstrakt:
Publisher:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication:
Date:
Resource Type:
Resource Identifier:
Language:
Relation:
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 542
Access Rights:
Dla wszystkich zgodnie z licencją