Szpendowski, Jerzy ; Siemianowski, Krzysztof
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
2019-10-18
2014-03-31
3 007
https://www.dbc.wroc.pl/publication/26998
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Właściwości odżywcze i funkcjonalne oraz zastosowanie kazeinianów w przetwórstwie spożywczym | 2019-10-18 |
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.
Reszka, Adrianna Lesiów, Tomasz Mońka, Jerzy
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Błaszczyk, Tomasz
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Wędzki, Dariusz Galanc, Tadeusz. Redakcja
Nanowski, Dariusz Mieczyński, Mieczysław. Promotor