Instrumental test of texture profile analysis in the study of selected food quality
Dolik, Kamil ; Kubiak, Mariusz S.
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10), s. 35-44
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 3 (10)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Mar 31, 2014
6 070
https://www.dbc.wroc.pl/publication/26988
Edition name | Date |
---|---|
Instrumentalny test analizy profilu tekstury w badaniu jakości wybranych produktów spożywczych | Oct 18, 2019 |
Siemianowski, Krzysztof Lis, Anna Bohdziewicz, Krzysztof Szpendowski, Jerzy
Hwangbo, Seung Hwang, Kyu-Seog Kim, Jin-Tae Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Dankowska, Anna Małecka, Maria
Kubiak, Mariusz S. Jakubowski, Marek Dolata, Włodzimierz
Sterczyńska, Monika Kubiak, Mariusz S. Starzycki, Michał