Changes in Pork Processing Sector in the Podkarpackie Province in the Years 1999-2005
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 614-620
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Jul 28, 2025
Apr 29, 2025
9
https://www.dbc.wroc.pl/publication/173293
| Edition name | Date |
|---|---|
| Przemiany w sektorze przetwórstwa żywca wieprzowego na Podkarpaciu w latach 1999-2005 | Jul 28, 2025 |
Krawczyk, Józefa Sokołowicz, Zofia Ruda, Maria
Stec, Artur
Stec, Artur
Kusz, Dariusz Stec, Artur
Stec, Artur Kusz, Dariusz