Creating the Innovation of Foodstuffs by Wrapping
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1116, s. 120-127
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1116 ; Przedsiębiorczość i innowacyjność. Wyzwania współczesności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
22 kwi 2025
30
https://www.dbc.wroc.pl/publication/172637
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Kształtowanie innowacyjności produktów żywnościowych poprzez sposób ich pakowania | 28 lip 2025 |
Matysik-Pejas, Renata
Matysik-Pejas, Renata
Szafrańska, Monika Matysik-Pejas, Renata