Jun 11, 2022
Jul 5, 2017
351
344
https://www.dbc.wroc.pl/publication/40876
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ dodatku mikrokapsułkowanych ekstraktów z łuski cebuli na wybrane właściwości pieczywa pszennego | Jun 11, 2022 |
Czaja, Anna Gertchen, Mateusz Wyspiańska, Dorota Czubaszek, Anna
Czaja, Anna Czubaszek, Anna. Promotor
Wyspiańska, Dorota Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Mizgier-Gralińska, Paulina Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Gertchen, Mateusz Tajner-Czopek, Agnieszka. Promotor
Rutkowska, Weronika Podeszwa, Tomasz
Czajkowska, Kinga Kowalska, Hanna Wojnowski, Mariusz
Pejcz, Ewa Wojciechowicz- Budzisz, Agata Gil, Zygmunt Czaja, Anna Spychaj, Radosław