Managing of Working Capital in Food Industry Company
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 378-383
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
5 lip 2025
11
https://www.dbc.wroc.pl/publication/176225
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Zarządzanie kapitałem obrotowym w wybranym przedsiębiorstwie gospodarki żywnościowej | 28 lip 2025 |
Kiszczak, Leokadia Szczecińska, Beata
Bąk, Iwona Szczecińska, Beata
Bąk, Iwona Szczecińska, Beata
Bąk, Iwona Szczecińska, Beata