Organizational Culture as a Factor Influencing Innovation in Food Industry Enterprise
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 357-364
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu
28 lip 2025
4 lip 2025
15
https://www.dbc.wroc.pl/publication/176218
| Edition name | Date |
|---|---|
| Kultura organizacyjna jako czynnik warunkujący innowacyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego | 28 lip 2025 |