Evaluation of selected properties of brine marinade and pickled cucumber juice
Ryznar-Luty, Agnieszka ; Szymański, Maciej
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 160-170
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.10 ; oai:dbc.wroc.pl:113723
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
17 lut 2022
328
https://www.dbc.wroc.pl/publication/154331
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Ocena wybranych właściwości zalewy solankowej i soku z kiszonych ogórków | 11 cze 2022 |
Ryznar-Luty, Agnieszka Gryndys, Nicole
Jafari, Mustafa Karimi, Gholamreza Ahmadi, Rahman Drzymała, Jan. Redakcja
Kornecki, Janusz Kokotek, Maciej Szymański, Arkadiusz
Piwoński, Tomasz Wawer, Dorota Szymański, Michał Ochalski, Tomasz Bugajski, Maciej Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja