Meat snacks – an alternative to standard snacks
Szemiel, Magdalena ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 171-184
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2020.36.11 ; oai:dbc.wroc.pl:113724
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Feb 17, 2022
99
https://www.dbc.wroc.pl/publication/154332
Edition name | Date |
---|---|
Przekąski mięsne – alternatywa dla przekąsek standardowych | Jun 11, 2022 |
Lesiów, Tomasz Kuchlewska, Magdalena
Reszka, Adrianna Lesiów, Tomasz Mońka, Jerzy
Orkusz, Agnieszka
Siemianowski, Krzysztof Szpendowski, Jerzy Bohdziewicz, Krzysztof Kołakowski, Piotr Żylińska, Joanna Bardowski, Jacek K.