The effect of heat treatment method on colour and organoleptic properties of selected vegetables
Kowalewicz, Marcin ; Narwojsz, Agnieszka ; Gilewicz, Katarzyna ; Danowska-Oziewicz, Marzena
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2016.461.09 ; oai:dbc.wroc.pl:36610
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 461
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
11 cze 2022
31 mar 2017
2 189
2197
https://www.dbc.wroc.pl/publication/40298
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Wpływ sposobu obróbki cieplnej na barwę i cechy organoleptyczne wybranych warzyw | 11 cze 2022 |
Shang, Lingjuan Liang, Jing Wang, Aibo Sun, Hao Liu, Wang Xie, Xufen Lian, Yusheng Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Pomianowski, Janusz Żmijewski, Tomasz Mozolewski, Wacław
Tarnowska, Agnieszka
Bortnowska, Grażyna Lesiów, Tomasz. Redaktor
Pukszta, Tomasz