Influence of the temperature on the structure and color of strawberries dried by selected methods
Gołoś, Aleksandra ; Piotrowski, Dariusz ; Grzegory, Piotr ; Wojnowski, Mariusz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15), s. 31-42
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Jun 8, 2015
792
790
https://www.dbc.wroc.pl/publication/30287
Edition name | Date |
---|---|
Wpływ temperatury na strukturę i barwę truskawek suszonych wybranymi metodami | Oct 18, 2019 |
Piotrowski, Dariusz Ignaczak, Marcin
Nöfer Joanna Szumny, Antoni. Promotor Oziembłowski, Maciej. Promotor pomocniczy
Serowik, Małgorzata (1976- ) Figiel, Adam (1962- ). Promotor
Turkiewicz Igor Wojdyło, Aneta. Promotor
Nowicka, Paulina Wojdyło, Aneta. Promotor
Fałat-Kilijańska, Ilona Gláserová, Jana Luty, Piotr Otavová, Milena
Aluchna, Maria Tomczyk, Emilia