Oct 18, 2019
Mar 26, 2014
2 153
https://www.dbc.wroc.pl/publication/26966
Edition name | Date |
---|---|
Zasada działania innowacyjnych opakowań inteligentnych w przemyśle żywnościowym. Artykuł przeglądowy | Oct 18, 2019 |
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Sykut, Barbara Kowalik, Konrad Droździel, Paweł
Pustelny, Tadeusz Maciak, Erwin Opilski, Zbigniew Bednorz, Mateusz Gaj, Miron. Redakcja
Białek, Beata Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Wierzbowska, Katarzyna Adamowicz, Bogusława Mazet, Lionel Brunet, Jerome Pauly, Alain Bideux, Luc Varenne, Christelle Berry, Laure Germain, Jean-Paul Gaj, Miron. Redakcja Wilk, Ireneusz. Redakcja
Sahu, Sourabh Ali, Jalil Singh, Ghanshyam Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Novikov, Alexander F. Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor