Technological aspects and functioning of HACCP system in chosen meat industry company
Waligóra, Łukasz ; Lesiów, Tomasz
Seria: Nauki Inżynierskie i Technologie 1
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics ; Nauki Inżynierskie i Technologie
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Jun 11, 2022
Jan 30, 2013
4 480
4472
https://www.dbc.wroc.pl/publication/21278
Kmiećkowiak, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Karczewska, Marzena Kwiecień, Beata Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz