Obiekt

Tytuł: Źródła przewagi konkurencyjnej przedsiębiorstw sfery agrobiznesu

Tytuł odmienny:

The Sources of Competitive Advantage of Enterprises from Agribusiness Sphere

Autor:

Arend, Andrzej

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 31-36

Abstrakt:

Strong competitive position of an enterprise plays a very important role in market conditions. Among many factors having influence on market success of studied food-processing enterprises, quality and price - leading instruments of strengthening competitive position of these firms acquire special significance. The structure of instruments of competing is of a flexible character and it undergoes modifications influenced by changes of customers' preferences and changes in competitors' activities.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2006

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:135424

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

28 lip 2025

Data dodania obiektu:

20 maj 2025

Liczba wyświetleń treści obiektu:

20

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://www.dbc.wroc.pl/publication/174317

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji