The Methodology of the Chi-Square Test on the Example of Surveys on Regional Cheeses
Oziembłowski, Maciej ; Lesiów, Tomasz ; Šabanagić, Cornelia
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38, s. 134-163
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2022.38.09 ; oai:dbc.wroc.pl:120606
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2022, Nr 38
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Apr 18, 2023
Mar 28, 2023
353
https://www.dbc.wroc.pl/publication/158866
Edition name | Date |
---|---|
Metodologia testu chi-kwadrat na przykładzie badań ankietowych dotyczących europejskich serów regionalnych | Apr 18, 2023 |
Lasota, Magdalena Lesiów, Tomasz Oziembłowski, Maciej
Oziembłowski, Maciej Oziembłowski, Michał A. Lesiów, Tomasz. Redaktor
Oziembłowski, Maciej
Lesiów, Tomasz
Lesiów, Tomasz Skrabka-Błotnicka, Teresa. Promotor
Rajewska, Natalia Lesiów, Tomasz
Kędzińska, Roksana Lesiów, Tomasz