Use of the chi-square test in consumer preferences studies
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 1 (32), s. 24-38
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2019.1.02 ; oai:dbc.wroc.pl:109606
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2019, Nr 1 (32)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-SA 4.0
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
16 kwi 2021
6 259
https://www.dbc.wroc.pl/publication/151932
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Wykorzystanie testu chi-kwadrat w badaniach preferencji żywieniowych konsumentów | 11 cze 2022 |
Słowińska, Magdalena Lesiów, Tomasz
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Orkusz, Agnieszka Hapanowicz, Jerzy
Orkusz, Agnieszka Babiarz, Monika
Piasecka, Agata Lesiów, Tomasz