Natural antioxidants used to meat
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 79-90
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
18 mar 2014
2 221
https://www.dbc.wroc.pl/publication/26905
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Naturalne antyutleniacze stosowane do mięsa | 18 paź 2019 |
Korzeniowska, Małgorzata
Ciesiołkiewicz, Agnieszka Berlicki, Łukasz. Promotor
Drzewiecka, Alicja
Wolak, Paweł Złocińska, Adrianna
Honcamp, Franz (1875-1934)
Eckert, Ewelina Trziszka, Tadeusz (1948- ). Promotor
Miedzianka, Joanna (1983- ) Pęksa, Anna (1959- ). Promotor