Object

Title: Przełom technologiczny w polskim e-biznesie w latach 2004-2005

Tytuł odmienny:

The technological breakthrough in Polish e-business between 2004-2005

Autor:

Małachowski, Andrzej

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu. Informatyka Ekonomiczna (8); 2005; nr 1094, s. 235-247

Abstrakt:

Between 2004-2005 many new solutions concerning informational and communications technologies appeared in Poland. These are, among others: UMTS technologies, cheap satellite Internet access, hot-spot (Wi-Fi) access development, Internet-Telephony services, Video on Demand, TV on Demand, CT/PDA integration, new e-business applications. The increase of these changes is a kind of technological break through, influencing most of all e-business environment. The I-C technologies development leads to a new quality creation in the area of communications services and ebusiness applications. All this makes another step towards an information society development, where all human activities are being activated in the I-C technologies sphere. The new technological solutions applied in Poland between 2004-2005, as well as their potential influence on e-business applications development are presented in the paper.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2005

Typ zasobu:

artykuł

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:140354

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1094 ; Informatyka ekonomiczna, nr 8 ; Wybrane zagadnienia

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information