Kształtowanie wysokojakościowych proszków roślinnych o ukierunkowanych właściwościach prozdrowotnych
Michalska-Ciechanowska, Anna. Promotor ; del Castillo, Maria Dolores. Promotor
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
3 lip 2024
13 lis 2023
31
https://www.dbc.wroc.pl/publication/163879
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Brzezowska Jessica / Creation of high-quality plant-based powders with targeted health-oriented properties, 2023 | 3 lip 2024 |
Ulewicz, Małgorzata Halbiniak, Jacek Drzymała, Jan. Redakcja
Łuszczkiewicz, Andrzej. Redakcja
Sadowski, Zygmunt. Redakcja
Drzymała, Jan. Redakcja
Sadowski, Zygmunt. Red. nauk.
Drzymała, Jan. Redakcja Łuszczkiewicz, Andrzej. Redakcja
Drzymała, Jan. Redakcja
Sadowski, Zygmunt. Red. nauk.