Zróżnicowanie wyników konkurencyjnych przemysłu spożywczego krajów ,,starej” i ,,nowej” UE
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2020.4.09 ; oai:dbc.wroc.pl:76029
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
Aug 19, 2020
107
https://www.dbc.wroc.pl/publication/146070
Edition name | Date |
---|---|
Diversification of competitive results of the food industry of the ʻoldʼ and ʻnewʼ EU countries | Jun 11, 2022 |
Grzelak, Maria Magdalena
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Zakrzewska, Aneta Chojnacki, Piotr
Bąk, Iwona Szczecińska, Beata