Object

Title: Właściwości skrobi ziemniaczanej poddanej modyfikacji hydrotermicznej i acetylacji

Title in english:

Properties of potato starch improved by hydrothermal modification and acetylation

Creator:

Wilczak, Aleksandra

Contributor:

Zięba, Tomasz. Promotor

Description:

W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej

Abstrakt:

Celem pracy było określenie wpływu acetylacji skrobi poddanej hydrotermicznej modyfikacji na jej właściwości.

Publisher:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2019

Resource Type:

rozprawa doktorska

Resource Identifier:

oai:dbc.wroc.pl:72776

Language:

pol

Relation:

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Rights Owner:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Location:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Objects

Similar

This page uses 'cookies'. More information