The assessment of fish consumption by university students of different academic profiles
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Engineering Sciences And Technologies
Autor:Kula, Sławomir ; Śmiechowska, Maria
Temat i słowa kluczowe:fish ; consumption assessment ; students ; ryby ; ocena spożycia ; studenci
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21), s. 28-37
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: