Object

Title: Sposób robienia mydła, swic, octów, przyprawienia owoców, solenia i wędzenia mięsa, pieczenia chleba, warzenia piwa i robienia krochmalu

Description:

Sposób robienia mydła, świec, octów, przyprawiania owoców, solenia i wędzenia mięsa, pieczenia chleba, warzenia piwa i robienia krochmalu ; Na okł.: Gospodarz doskonały. No. 2

Publisher:

Nakładem K. B. Pfaffa ; Drukiem G. W. Wichmana

Place of publication:

Lwów

Date:

1801

Resource Type:

książka

Source:

Sygnatura oryginału: 16.228

Language:

pol

Relation:

Publikacja dofinansowana w ramach projektu "System upowszechniania piśmienniczych zbiorów specjalnych OSSOLINEUM we Wrocławiu poprzez digitalizację i publikację internetową jako promocja i popularyzacja dziedzictwa kulturowego"

Rights:

Domena publiczna (Public domain)

Access Rights:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Location:

Zakład Narodowy im. Ossolińskich

Format:

image/x.djvu

Object collections:

Last modified:

Dec 19, 2018

In our library since:

Jul 1, 2011

Number of object content hits:

751

All available object's versions:

https://www.dbc.wroc.pl/publication/9951

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Similar

This page uses 'cookies'. More information