Filters
  • Collections
  • Group objects
  • File type
  • Date

Search for: [Abstrakt = "W monografii skupiono się na przedstawieniu możliwości doskonalenia jakości pracy przewodnickiej \(pilockiej\) w następujących obszarach\: kompetencji związanych z oprowadzaniem turystów po wybranych obiektach turystycznych, obsługi grup o specjalnych potrzebach, wiedzy z zakresu żywności i żywienia oraz nowych trendów w turystyce, które powstały w wyniku ograniczenia ruchu turystycznego wskutek pandemii. W publikacji szczegółowo omówiono m.in. takie zagadnienia, jak\: wiedza żywieniowa dotycząca turystyki, zróżnicowanie możliwości wykorzystania herbaty w turystyce\; grzybobranie jako forma sylwaturystyki\; polski karp innowacyjnie\; ocena jakości sensorycznej i stopnia akceptacji nowych produktów kuchni fusion z kiszonych warzyw i owoców\; nanoturystyka – nanomateriały i nanotechnologie w turystyce\; różnicowanie możliwości wykorzystania herbaty w turystyce\; dostosowania społeczne do potrzeb turystyki dostępnej\; witraże wrocławskich kościołów jako produkt turystyczny\; barokowe kaplice grobowe i epitafia we wrocławskich kościołach\; Wrocław miastem św. Edyty Stein – patronki Europy."]

Number of results: 2

Items per page:

This page uses 'cookies'. More information