Produkcja chleba bezglutenowego wyzwaniemdla współczesnego piekarnictwa
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Production of gluten-free bread –a chalange for baking industry
Autor:Kaim, Urszula ; Harasym, Joanna
Temat i słowa kluczowe:pieczywo w diecie ; gluten ; celiakia ; pseudozboża ; promieniowanie mikrofalowe ; bread in diet ; celiac ; pseudocereals ; microwaves
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 41-54
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: