Ocena informacji przekazywanych konsumentom na temat obecności alergenów
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Evaluation of information passed on consumers on the presence of allergens
Autor:Drewiaka, Dorota ; Sobieraj, Emilia ; Drużyńska, Beata ; Kowalska, Jolanta ; Wołosiak, Rafał ; Ciecierska, Marta ; Majewska, Ewa
Temat i słowa kluczowe:alergeny żywności ; znakowanie żywności ; rozporządzenie 1169/2011 ; food allergens ; food labelling ; Regulation no. 1169/2011
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20), s. 20-31
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 1 (20)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: