Zmiany w polskim przemyśle mięsnym po przystąpieniu do Unii Europejskiej.
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Changes in the Polish meat industry after the accession to the European Union
Autor:Mroczek, Robert ; Tereszczuk, Mirosława
Temat i słowa kluczowe:przemysł mięsny ; zakłady przetwórcze ; wieprzowina ; wołowina ; mięso drobiowe ; handel ; wydajność pracy ; koncentracja produkcji ; uprawnienia eksportowe ; meat industry ; processing plants ; pork ; beef ; poultry meat ; trade ; labor ; concentration of production ; export rights
Opis: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania: Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: