Thermooxidative stability of frying oils and quality of snack products
Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Streszczenie polskie w zakładce Komentarz ; W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
2018-12-19
2014-09-09
405
405
https://www.dbc.wroc.pl/publication/27786
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Górnicka Ewa / Stabilność termooksydatywna tłuszczów smażalniczych a jakość produktów przekąskowych, 2014 | 2018-12-19 |
Aniołowska, Magda (1987- ) Kita, Agnieszka (1971- ). Promotor
Popowicz, Radosław Lesiów, Tomasz
Dłużewska, Elżbieta Florowska, Anna Florowski, Tomasz
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor
Kita, Agnieszka