Title:

Jakość i prozdrowotne cechy żywności

Creator:

Bączek-Kwinta, Renata ; Białkowska, Marta ; Błażewicz, Józef (1956- ) ; Borejszo, Zbigniew ; Bryl, Krzysztof (1956- ) ; Ciecierska, Marta ; Czernecki, Tomasz ; Felkner, Barbara ; Kalisz, Stanisław ; Kamelska, Anna Malwina ; Kawka, Alicja ; Kijowski, Jacek (1948- ) ; Kobus, Małgorzata ; Kolniak, Joanna ; Kotlarska, Michalina ; Kowalska, Marika M. ; Kozłowska, Katarzyna ; Liszewski, Marek ; Marszałek, Krystian ; Matuszewska, Anna ; Michalec, Żaneta ; Michniewicz, Jan ; Mitek, Marta ; Nastaj, Maciej ; Obiedziński, Mieczysław ; Oszmiański, Jan (1950- ) ; Pietrzak-Fiećko, Renata ; Rogozińska, Ilona ; Ruszkowska, Millena ; Smoczyński, Stefan S. (1941- ) ; Sołowiej, Bartosz ; Stadnik, Joanna ; Szwajgier, Dominik ; Szwed, Łukasz ; Tarczyńska, Anna ; Teleszko, Mirosława ; Wichrowska, Dorota ; Zembold-Guła, Agnieszka ; Ziółkowska, Angelika

Contributor:

Wojtatowicz, Maria (1945- ). Redakcja ; Kawa-Rygielska, Joanna. Redakcja

Subject and Keywords:

żywność - kontrola jakości ; żywność - aspekt zdrowotny ; żywność - surowce ; przemysł - rolno-spożywczy - jakość produktu ; metoda analityczna ; jakość pomiarów ; walidacja

Description:

Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 115 ; Streszcz. oraz tytuły ryc. i tab. w jęz. ang.

Publisher:

Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2010

Resource Type:

książka

Format:

application/pdf

Source:

<sygn. UP 125460 Lect.> ; click here to follow the link

Language:

pol ; eng

Relation:

Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

×

Citation

Citation style: