Badanie składu chemicznego wysłodków buraczanych - produktu ubocznego przemysłu cukrowniczego
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Examination of chemical composition of sugar beet pulp - a by-product of sugar industry
Autor:Wolak, Paweł ; Złocińska, Adrianna
Temat i słowa kluczowe:wysłodki buraczane ; skład chemiczny ; frakcja lignino-celulozowa ; pektyny ; białko ; sugar beet pulp ; chemical composition ; lignocellulosic fraction ; pectins ; protein
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 109-119
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: