Aspekty techniczno-technologiczne suszenia miodu
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Technical and technological aspects of honey drying
Autor:Jedlińska, Aleksandra ; Samborska, Katarzyna ; Witrowa-Rajchert, Dorota
Temat i słowa kluczowe:miód ; suszenie ; proszki spożywcze ; przemiana szklista ; food powders ; glass transition
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5), s. 35-43
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 2 (5)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: