Object structure
Title:

Przetwórstwo żywca wieprzowego na Podkarpaciu po wejściu Polski do Unii Europejskiej

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

Porkers Processing Sector in Podkarpackie Province after the Accession of Poland to European Union

Creator:

Stec, Artur ; Kusz, Dariusz

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 2, s. 345-349

Abstrakt:

The accession of Poland to the European Union becam a major reason of porkers processing sector transformation in Podkarpackie Province. The number of meat plants decreased from 116 to 114 in the region from 10 April 2004 to 31 December 2005. At the same time the adaptation (processes of meat plants to the union standards increased. Before the Polish accession to the union structures there were 3% of plants in category A, whereas at the end of year 2005 over 20%. In the case of production capacity proportions developed even more favourably, over 10% and over 80% respectively.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 2 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 2

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: