Product development & quality assurances
Współtwórca:Jarmoluk, Andrzej. Redakcja ; Oziembłowski, Maciej. Redakcja ; Zimoch, Anna. Redakcja ; Ambrozik-Haba, Jagoda
Temat i słowa kluczowe:białkowe produkty żywnościowe ; biotechnologia ; konsumenci - preferencje żywieniowe ; przemysł rolno-spożywczy - technologia ogólna ; reologia środków spożywczych ; sterylizacja - środki spożywcze ; środki spożywcze - towaroznawstwo ; żywność - wartość odżywcza
Opis:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 129
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format:application/pdf ; application/pdf
Źródło:<sygn. UP 126074 Lect.> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Język: Powiązania:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: