Fermentowana poekstrakcyjna śruta rzepakowa w żywieniu kurczqt rzeźnych
Tytuł odmienny:Fermeted rapeseed meal in broiler chickens nutrition
Autor: Współtwórca:Wiliczkiewicz, Andrzej. Promotor ; Król, Barbara. Promotor pomocniczy
Temat i słowa kluczowe:fermentowana śruta rzepakowa ; poekstrakcyjna śruta rzepakowa ; kurczęta brojlery ; wskaźniki produkcyjne ; strawność ; skład chemiczny mięsa ; mikroflora jelita
Opis:W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Abstrakt: Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Właściciel praw:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Lokalizacja oryginału: