Mikrobiologiczna produkcja biologicznie aktywnych związków z odpadów rolno-spożywczych
Tytuł odmienny:Microbial production of biologically active compounds from agri-food wastes
Autor: Współtwórca:Łaba, Wojciech. Promotor ; Janek, Tomasz. Promotor pomocniczy
Temat i słowa kluczowe:gospodarka odpadami ; młóto browarne ; makuch słonecznikowy ; makuch rzepakowy ; proteoliza ; związki bioaktywne ; aktywność przeciwutleniająca ; analiza bioinformatyczna
Abstrakt: Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Właściciel praw:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Lokalizacja oryginału: