Salt content in spice mixtures of selected producer on the Polish market
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Zawartość soli w mieszankach przyprawowych wybranych producentów na polskim rynku
Autor:Śmiechowska, Maria ; Drozd, Monika
Temat i słowa kluczowe:spices ; salt content ; products innovations ; przyprawy ; zawartość soli ; innowacje produktowe
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37, s. 171-181
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2021, Nr 37
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0