Rola przekąsek w żywieniu człowieka ze szczególnym uwzględnieniem przekąsek mięsnych
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:The role of snacks in human nutrition with particular reference to meat snacks
Autor:Lesiów, Tomasz ; Kuchlewska, Magdalena
Temat i słowa kluczowe:przekąski ; nadwaga ; częstotliwość spożywania ; przekąski mięsne ; snacks ; overweight ; frequency of eating ; meat snacks
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36, s. 113-126
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2020, Nr 36
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:
CC BY-SA 4.0