TY - GEN N1 - Książka dotyczy badania surowców, gotowych produktów, produktów ubocznych i innych substancji wykorzystywanych w przemyśle cukrowniczym. Może być przydatna dla laboratoriów fabryk cukru, dla chemików, producentów, rolników i urzędników podatkowych, a także dla uczniów szkół rolniczych. M3 - książka L2 - http://www.dbc.wroc.pl/Content/74506 PY - 1903 KW - cukier - produkcja KW - cukrownictwo KW - przemysł cukrowniczy - metody badań KW - przetwórstwo - przemysł cukrowniczy C1 - Domena publiczna (Public domain) A2 - Frühling, Robert ( -1912). Redakcja PB - Verlag von Friedrich Vieweg und Sohn C6 - Dla wszystkich bez ograniczeń LA - ger CY - Braunschweig T1 - Anleitung zur Untersuchung der für die Zuckerindustrie : in Betracht kommenden Rohmateriallen, Produkte, Nebenprodukte und Hilfssubstanzen. - 6., umgearb. und verm. Aufl. UR - http://www.dbc.wroc.pl/dlibra/publication/edition/74506 ER -