Wpływ terminów siewu na rozwój i plonowanie odmian soi (Glycine max (L.) Merill) - Włodarczyk Marcin (Effect of planting date of soybean (Glycine max (L.) Merill) on cultivars growth and yield, 2020)
Celem rozprawy było poznanie reakcji odmian soi zaliczanych do różnych grup wczesności (średnio wczesna - Merlin) ( późna - Aligator i Lissabon) na zróżnicowane terminy siewu.
W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Keywords: soja; terminy siewu; odmiany