Socyalne zadania logiki w Polsce - Bobrzyński, Karol (1872-1954) (Socjalne zadania logiki w Polsce, 1912)
Data wyd. wg. katalogu BJ
Biblioteka Krytyczna (Kraków) nr 2
Keywords: logika; nauczanie - szkoły średnie - Polska - 1918-1939 r.