Organizacja w ruchu a zarządzanie procesami - Olejczyk-Kita, Katarzyna (Organisation in a Movement and Processes Management, 2011)
Artykuł jest próbą odpowiedzi na pytanie, czy dwie koncepcje zarządzania przedsiębiorstwem można połączyć w sprawnie działającą firmę. Analizie poddane będą koncepcje organizacji w ruchu i zarządzania procesami
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 169, s. 390-395