Doskonalenie procesów w outsourcingu personalnym - Małkus, Tomasz (Process Improvement in HR Outsourcing, 2011)
W artykule przedstawiono główne procesy realizowane w outsourcingu personalnym oraz charakterystykę wybranych kryteriów, które mogą zostać wykorzystane w ocenie realizacji zaprezentowanych procesów, wraz ze wskazaniem uwarunkowań wykorzystania wspomnianych kryteriów. W ostatniej części ujęto kierunki doskonalenia przedstawionych wcześniej procesów w outsourcingu personalnym, które uwzględnia się w przypadku stwierdzenia utrudnień w osiąganiu oczekiwanych efektów realizacji tych procesów
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 169, s. 235-242