Audytor wewnętrzny jako partner biznesowy - Grzesiak, Lena (Internal auditor as a business partner, 2018)
audyt wewnętrzny, zarządzanie organizacją, odbiór audytu wewnętrznego, kompetencje audytora wewnętrznego, internal audit, management in organization, perception of internal audit, internal auditor’s competences
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2018; Nr 543, s. 47-56
Keywords: audyt wewnętrzny; zarządzanie organizacją; odbiór audytu wewnętrznego; kompetencje audytora wewnętrznego; internal audit; organization management; perception of internal audit; internal auditor's competences