Talenty zatrudnionych – istotny składnik potencjału rozwojowego przedsiębiorstwa - Kopeć, Jacek (Workers talents as a relevant element of enterprise development potential, 2011)
W pierwszej części pracy uwagę skupiono na analizie składników potencjału rozwojowego przedsiębiorstwa, w drugiej części zaś ukazano znaczenie talentów i ich umiejętnego wykorzystania oraz zarządzania talentami w celu poprawy potencjału rozwojowego przedsiębiorstwa
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 218, s. 128-133
Keywords: rozwój przedsiębiorstwa; potencjał rozwojowy przedsiębiorstwa; przedsiębiorstwa; telenty; enterprises development; enterprises development potential; talents