Krótkookresowe decyzje produkcyjne a wykorzystanie informacji finansowej - Sosińska-Wit, Małgorzata (Short-term production decisions and the use of financial information, 2011)
W artykule przedstawiono informacje o kosztach dostarczane przez system finansowo-księgowy oraz ich ograniczenia. Wskazano również możliwości, które w zarządzaniu kosztami dają narzędzia i metody rachunkowości zarządczej
Nauki o Finansach = Financial Sciences, 2011, Nr 3(8), s. 96-104
Keywords: koszt; rachunek kosztów; zarządzanie kosztami