Ciepło odpadowe w procesie termicznego przekształcania ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego - Sitarz, Piotr (The waste heat in the thermal treatment of animal by-products, 2016)
Przedmiotem pracy jest badanie i analiza zmienności strumienia ciepła odpadowego w postaci strumienia entalpii gazów wylotowych z komory dopalania podczas termicznego przekształcania ubocznych produktów pochodzenia zwierzęcego.
Keywords: ciepło odpadowe; odzysk ciepła; proces termiczny; produkty zwierzęce