W poszukiwaniu fundamentów ładu gospodarczego - Zalesko, Marian (Society and Economics, 2014)
Sprawozdanie z konferencji naukowej pt.: „Neoliberalizm, ordoliberalizm, austriacka szkoła ekonomii a ład gospodarczy kapitalizmu”, Białystok, 11-12.03.2013 r.
Społeczeństwo i Ekonomia = Society and Economics, 2014, Nr 1 (1), s. 271-279