System wspomagania decyzji w gospodarce magazynowej w sferze dystrybucji - Chodak, Grzegorz (Decision support system for inventory control, 2001)
Celem pracy było opracowanie nowych metod oceny i analizy baz danych dokumentów magazynowych z użyciem analizy wielokryterialnej techniki sztucznej inteligencji oraz symulacji.
Keywords: algorytmy genetyczne; gospodarka magazynowa; system wspomagania decyzji